Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KERJA PART TIME DIRUMAH 2012


Sekarang ni harga barang makin lama makin naik. Mana ada yang turun. Yang turun cuma hujan sajalah. Jadi, bagi nak menampung kekurangan dana untuk perbelanjaan bulanan keluarga terpaksalah kita mencari kerja sambilan ataupun kerja part time. Nak cari kerja part time sekarang ni tak susah, Taip je kerja sambilan kat internet. Akan keluarlah pelbagai macam jenis kerja sambilan yang ditawarkan. Anda perlu berhati-hati kerana banyak juga yang mengambil kesempatan diatas kesulitan orang. Kaji dulu sebelum sertai mana-mana program.

Dalam banyak-banyak program di internet, saya dah jumpa dengan program kerja sambilan ni .Saya dah cuba kaji di banyak forum-forum perniagaan internet. Ramai yang telah dapat bayaran melalui program ini. Anda boleh cuba membuat kerja di rumah ini dengan membeli produk khidmat latihan asas bekerja di rumah online melalui link anda sendiri. Ini adalah syarat kelayakan:

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas


Lain-lain
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
- Boleh mengikut arahan
- Sanggup bekerja keras
- Berfikiran positif
- Bermotivasi tinggi
- Berdisiplin diri

Bukti Job Di Rumah Tak Tipu atau scam

28 comments:

  1. macam mana ye keje tu...ni emel saya riana_rahman@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Email detail, freeman2d@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Saya ingin mengetahui nya juga..faezahzaidy@rocketmail.com..

    ReplyDelete
  4. macam mane nak apply?arminos_x3@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. nak tau detail......riewasyah1808@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Kerja apa...? fendy9976@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Kerja apa...? fendy9976@gmail.com

    ReplyDelete
  8. plz email kan detail keje ni..amat berminat...email: azq_23@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. saya berminat.tolong email detail kerja kepada saya. jumptofar@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. plz emel kan detail keja nie..saya b'minat: nurulasyiqin1994@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. akum..sila pm @ msg kepada sy di farmanfarzie@yahoo.co.uk @ di akaun fb Man BelalangKunyit ....

    ReplyDelete
  12. sy juga berminat... emel sy syahida0102@gmail.com

    ReplyDelete
  13. typo error... syahida0105@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Email sy adli.shamsul@ymail.com

    ReplyDelete
  15. Sy juga berminat. Emel sy : sincemet@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. jgn percaya suma nie..artikel nie dibuat supaya anda suma klik kt link yg ada n dia akn dpt duit dr ctu..

    ReplyDelete
  17. maap menyelit..
    pernah tg0k ney tak??: http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/buatduitepi
    lepak kat rumah pun b0leh dpt duit..jgn terkejut tg0k akaun maybank dia..pehh..!!!!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum...
    maaf menyibuk.saya sblm ni pun mcm dah buat.
    Ada yg ok ada yg bolehlah...
    cuba korang tgk cini
    http://zuersite.wordpress.com

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum...
    maaf menyibuk.saya sblm ni pun mcm dah buat.
    Ada yg ok ada yg bolehlah...
    cuba korang tgk cini
    http://zuersite.wordpress.com

    ReplyDelete
  20. email sy pasal bisnes nie nurardila24@gmail.com

    ReplyDelete