Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENCAPAIAN TERKINI FREE ADVERTISING BLOG / 29 JUN

Wajah Baru

Ditubuhkan pada 15 Mei 2011

 Diantara Pendapatan Blog

Selain itu:-

Advertlets

Google AdSense

Kempen Churp Churp

Sewa Tapak Untuk Banner

 Kepada yang berminat untuk mengiklan bersama kami


Kami juga menawarkan ruang untuk iklan jenis banner


Sekiranya anda berminat untuk menjadi admin

Sila tinggalkan alamat email anda

Atau hubungi terus


Saya sedia menjawab sebarang soalan dari anda 

Peluang terbaik untuk perniagaan internet anda

PEMBEKAL MAKANAN SEJUK BEKU / FROZEN


Assalamua'laikum..

Saya pembekal bagi makanan sejuk beku / fozen

Perniagaan secara kecil-kecilan (permulaan)

Mencari pengedar, pemborong dan penjual

Produk yang saya bekalkan :

Murtabak mini (kulit popia)

Popia Sardin

Bagi yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut

Sila hubungi

mineralwatertank_007@yahoo.com

Terima kasih (^_^)

NEW IPAD 2 64GB 3G + WIFI & SAMSUNG GALAXY TAB 32GB 3G + WIFI (LIMITED EDITION) & BLACKBERRY PLAYBOOK 16GB FOR SALE


Assalamualaikum

Saya ada 2 unit iPad 2 64gb 3g+wifi
1 unit Samsung Galaxy Tab 10.1 32gb 3g+wifi (Limited Edition)
2 unit Blackberry Playbook 16gb wifi untuk dijual
Ingin memilikinya??

Boleh tengok harga di bawah

Harga untuk setiap per unit

Ipad: RM1800 
Samsung: RM1500 
Blackberry: RM1100

Berminat atau nak lebih detail email saya di redjeff01@gmail.com

JUAL BUAH TIN / FIGS 2011


Assalamua'laikum..

Kami adalah pengedar Buah Tin / Figs yang pertama di Taman Kosas, Ampang.

Ianya diimport terus dari Turki.

Jualan secara borong dan runcit.

Kebaikan buah tin / figs:-

- Baik untuk kesihatan jantung

- Kadar anti oksidan yang tinggi

- Tinggi fiber, baik untk penghadaman

- Merupakan buah yang disebut dalam Al-Qur'an

Pengedar dikehendaki

STALL ICE BLENDED UNTUK DISEWA


Stall ice blended untuk disewa kepada peniaga ice blended.

MUDAH LIPAT dan MUDAH DIBAWA serta ia sesuai memandangkan bulan ramadhan semakin hampir.

Penyewa yang diutamakan adalah sekitar Gombak dan Kuala Lumpur.

Stall yang menarik dan mampu menarik pelanggan. Masih dalam keadaan tip top.

Tempoh menyewa boleh dibincangkan.
Harga sewa bagi bulan 8 adalah seperti berikut:
RM 1500 (boleh nego lagi)
Wang cagaran RM 500
(akan dipulangkan jika stall masih dalam keadaan baik)
Selepas bulan 8 :
RM 650 (boleh nego lagi)

*PENYEWA MESTI BERNIAGA SEPENUH MASA DAN MEMPUNYAI TAPAK NIAGA YANG TETAP.

Sekiranya berminat boleh hubungi saya:
Azlan-0123304699

PEMBEKAL DAN PEMBUAT KABINET DAPUR


Assalamualaikum

Kami pembuat kabinet dapur.

Kami juga merupakan pembekal kabinet dapur.

Kilang kami beroperasi dan bertempat di Senawang.

Jika anda berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai ini,

Serta ingin berunding dengan kami tentang kabinet dapur ini,

Anda boleh menghubungi kami sama ada di

0176942498 ( maxis )

atau

0196508574 ( celcom )

PEMBUAT, PEMBEKAL DAN PENJUAL AISKRIM GORENG


Assalamua'laikum..

Kami merupakan pembekal aiskrim goreng / fried ice ream.

Beroperasi di sekitar lembah klang dan negeri selangor.

Terdapat 10 jenis perisa yang disukai ramai.

Menawarkan harga yang berpatutan.

Kepada yang berminat, sila emailkan kepada

suhaila.880520@gmail.com

Kami akan menerangkan dengan lebih lanjut.

Terima kasih.

SIARAN LANGSUNG PERLAWANAN BOLA SEPAK PERCUMA


Salam sejahtera.

Blog ini ada menyediakan online live streaming bagi perlawanan bola sepak dari seluruh dunia.

Ianya secara percuma tanpa sebarang bayaran.

Anda boleh menonton terus dari komputer, ipad, iphone dan sebagainya.

Dengan syarat, internet anda mestilah laju supaya tiada sebarang gangguan.

Caranya cukup mudah, anda hanya pilih perlawanan yang tersenarai dalam jadual.

Klik pada perlawanan yang anda ingin menonton (senarai link akan terbuka).

Link tersebut hanya akan tersenarai 1 jam sebelum bermula sehingga tamat perlawanan.

Kemudian pilih link yang sesuai dengan anda (pilihan bahasa).

Window baru akan terbuka dan mengambil masa beberapa saat untuk loading.

Selesai loading, anda sudah boleh menonton perlawanan tersebut secara langsung.

Selamat menonton!!
 

PERIUK MAGIC JIMATKAN MASA MEMASAK


(Gambar hiasan)

Boleh membantu anda menyediakan makanan dengan cepat dan berkualiti.
Sesuai untuk kaum wanita yang selalu tak cukup masa untuk memasak.
Lebih-lebih lagi kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan dan bulan Syawal.
Antara masakan yang boleh disediakan dalam beberapa minit adalah seperti:
Kari ayam atau daging -15 minit
Nasi putih - 5 minit
Nasi beriani - 7 minit
Pulut kuning - 15 minit
Telur rebus - 1 minit
Rendang ayam atau daging - 20 minit
Ketupat nasi - 30 minit
Dodol - 30 minit
Terdapat berpuluh-puluh lagi menu seperti ayam tua atau sup tulang, spageti yang boleh disiapkan dalam beberapa minit sahaja.
Kami bersedia berjumpa dengan anda untuk demonstrasi.
Sila hubungi saya di talian

0192667215.

P/S: Wakil jualan diperlukan (..untung lumayan..)

NEW BLACKBERRY STYLE 9670 FLIP PHONE


Masih ada lagi 2 unit Blackberry Style 9670 Flip Phone untuk dijual.
Phone ni tak dijual di Malaysia.
Unlocked unit dari luar negara.
Color:purple

Barang yang ada sekali dalam kotak handphone:
1× Blackberry 9670 Style Flip Smartphone
1× Standard Lithium Ion Battery
1× AC Travel Charger
1× 8GB Micro SD card installed
× USB Sync Cable
1× Stereo Headset
1× User Manual

Di bawah ada beberapa link gambar fon yang telah di upload:
-http://imageshack.us/photo/my-images/64/31195396.jpg/
-http://imageshack.us/photo/my-images/5/1290606803005.jpg/
-http://imageshack.us/photo/my-images/189/1290606803007.jpg/
-http://imageshack.us/photo/my-images/854/1290606803009.jpg/

Untuk melihat gambar yang lain, boleh email.
Harga jual RM850
COD area tawau sabah.
Kawasan lain boleh pos percuma.
Berminat?? Hubungi :

mred1m@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL AT JOHORE


PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.
Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful:
* Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
* Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
* Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
* Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.
 

TEMPAHAN BISKUT RAYA 2011 !!!


(Gambar hiasan)

Saya menerima tempahan kuih raya sama ada di Melaka mahupun luar dari Melaka.

Fully homemade cookies.

Hanya 5 hingga 6 jenis biskut raya. Antaranya ialah :

- ALMOND LONDON MOCHA
- BLUBERRY Coconut
- GOLDEN NUT
- CRUNCHY CHEESE NESTUM
- FANCY COOKIES
- CHOC CHIP

HARGA BORONG RM 16-RM18 including delivery.

Tempahan yang melebihi 2000pcs akan diberikan DISKAUN.

Hubungi :

019-6582260 (Yanie)

Email: yaniecookies@yahoo.com

SPYCAMERA, CCTV, DOOR ACCESS & AUTOGATE


(Gambar hiasan)

Kami adalah pengeluar, pembekal dan pemasang SpyCamera, CCTV, Door Access & Autogate yang berjenama SKYSONIC iaitu jenama kami sendiri.

Teknologi kamera kami datangnya dari USA dan dipasang di Taiwan.

Kami juga ada menjual bermacam-macam jenis SpyCamera seperti pen, kotak tisu, radio dan bermacam-macam lagi.

Untuk pemasangan CCTV, Door Access & Autogate, kami hanya menyediakan perkhidmatan ini di dalam kawasan Johor.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya, di talian 0167117714 ( Hasan )

Email : kluang_man08@yahoo.com.

Di harap tuan/puan dapat menolong saya untuk mempertingkatkan penjualan dan pemasangan sistem kawalan keselamatan ini..

Sekian, terima kasih

PROMOSI KERETA BARU SEMPENA RAYA 2011 !!


Saya adalah seorang penjual kereta bagi jenama proton,perodua, honda, suzuki,
nissan dan toyota..

Sesiapa yang berminat untuk membeli kereta baru untuk raya 2011 ini,
boleh berurusan dengan saya.

Tiada upfront dikenakan..

Juga mengalu-alukan staf kerajaan dan lepasan ijazah..

Semua layak memohon..

Document yg diperlukan:

-Fotostat ic dan lesen
-Bank statement 3 bulan
-3 bulan payslip

Sebarang pertanyaan hubungi saya

017-3560107

P/S:Hadiah menarik menanti anda!!

MEMBEKAL/MENJUAL AKAR DAN ANAK BENIH TONGKAT ALI



Ada keinginan untuk memiliki pokok tongkat ali hasil tanaman sendiri??

Saya boleh membekal/menjual akar tongkat ali dalam kuantiti yang banyak beserta anak benih.

Berminat?? Ingin bertanyakan soalan??

Boleh la merujuk email di bawah :

wqk5040@yahoo.com

ADVERTISE HERE



Fatieyha : aquer0806@gmail.com

Percuma Untuk Iklan Jenis Teks Beserta Gambar.

Berbayar Untuk Iklan Jenis Banner.

125x125 / Bulan / RM10

250x250 / Bulan / RM20

468x60 / Bulan / RM20

728x90 / Bulan / RM40

Cara Pembayaran Menggunakan Tiket Tambah Nilai (Topup)
Atau Mengikut Kemudahan Anda

STRATEGI HADAPI TURUN NAIK DALAM DIET


Fasa penurunan berat selalunya berlangsung selama dua minggu di mana dalam tempoh ini anda akan menyaksikan penurunan berat yang ketara. Setelah tempoh ini, penurunan berat akan berlaku secara lebih perlahan atau tidak sama sekali. Apabila ia berlaku, anda harus mampu merangsang lebih penurunan lagi. Di sini saya akan senaraikan dua strategik bagi menghadapi fasa penurunan dan langkah terbaik menghadapi fasa untuk mengekalkan berat anda dan fasa 'up days'.

Strategi Hadapi Fasa "Penurunan"

Cuba hadkan pengambilan makanan kepada maksimum 1800 kalori sehari.
1. Tempoh permulaan diet sememangnya sukar. Dalam tempoh ini, minumlah hidangan susu kocak yang berprotein tinggi untuk membantu anda mengatasi rasa lapar anda. Selain itu ia juga memberikan anda rasa kenyang yang lebih lama, ia juga membantu membekalkan anda vitamin dan mineral yang lain.
2. Apabila gerak hati menginginkan makanan, jangan terus mendapatkannya sebaliknya berhenti seketika. Rasa lapar dalam tempoh berdiet ini akan hadir setiap dua atau tiga jam sekali dan biasanya akan kekal selama 15 hingga 20 minit. Justeru, cuba lepasi tempoh masa kritikal tersebut. Pasti anda akan terbiasa nanti.
3. Minum minuman yang kurang atau tiada kalori langsung seperti teh hitam atau kopi 'o' . Namun harus diigatkan bahawa kopi sememangnya mampu membantu memberikan rasa kenyang lebih lama tetapi terlalu banyak kaffein akan memburukkan kesihatan anda. Ini kerana kaffein akan mempertingkatkan kadar gula dalam darah.
4. Perkara yang paling sukar diatasi adalah rasa lapar yang menjelma di waktu malam. Cara terbaik untuk mengatasi masalah ini adalah dengan berada bersama keluarga atau teman tersayang di waktu ini. Menurut kajian Dr.Jane Blouin, Pakar Psikologi Hospital Kanada, rasa ingin mengunyah ini biasanya hadir di antara jam 8 hingga 10 malam. Ini kerana di waktu ini tubuh dan minda biasanya menginginkan rehat. Saat santai ini sering mengundang rasa lapar malah sering berlaku di kalangan wanita rasa letih yang hadir membuatkan mereka ingin makan untuk mendapatkan kembali tenaga. Jadi, alihkan masa luang bersendirian kepada melakukan sesuatu yang berbentuk ringan dan menenangkan. 
5. Cuba hadkan waktu mengunjungi pusat membeli-belah yang menawarkan pelbagai restoran untuk memikat nafsu anda. Disiplinkan diri anda hinggalah anda yakin mampu mengatasinya!

MASALAH RAMBUT

Mengelakkan rambut gugur
Miliki masalah rambut? Adakah rambut anda gugur, bercabang atau diserang kelemumur? Hakikatnya terdapat pelbagai jenis masalah rambut. Oleh itu, saya di sini memberikan beberapa kaedah atau petua tradisional untuk diamalkan. Zaman ini, remaja begitu gemar pergi ke salun rambut dan membuat rawatan stim, antara yang paling popular adalah kaedah meluruskan rambut (rebonding). Kecantikan yang anda miliki ini hanyalah bersifat sementara, akhirnya anda bakal memiliki rambut yang rosak. Tetapi dengan kaedah rawatan rambut secara tradisional, anda juga mampu memiliki rambut yang sihat dan sempurna. Oleh itu, saya cuba memberikan beberapa petua tradisional yang lebih asli dan tiada kesan sampingan.
Campurkan air asam jawa dan santan ke dalam sebuah bekas. Masukkan beberapa kuntum bunga kenanga atau bunga-bunga yang wangi. Basuh rambut menggunakan campuran tersebut. Rambut akan berbau harum tanpa di syampu.

Masalah rambut kering
Rawatan minyak panas amat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah ini. Caranya ialah panaskan minyak (minyak sayuran) kemudian lumurkan pada rambut menggunakan jari. Kemudian tekupkan kepala dengan tuala yang diwapkan. Biarkan dalam 20 minit dan bersihkan.

Rambut berminyak
Campurkan syampu bersama kuning telur di dalam semangkuk air suam dan cucilah rambut seperti biasa. Lakukannya dua kali dalam seminggu. Insya-Allah masalah rambut minyak akan dapat diatasi.

TOP SPHERE PHOTOGRAPHY


Top Sphere Photography is a full-service location and studio photography company specializing in people and event photography. Top Sphere Photography is owned & operated by registered Top Sphere Resources.

Assignments include advertising, porfolios, coporates, editorials, potraitures, university collateral and wedding celebrations. Photographic genres range from enviromental portraiture, events, fashion, fine art, glamour to illustration, journalism, lifestyle and traditional

Based in Shah Alam, & Kuala Lumpur, we serves our clients from Klang Valley, Kuala Lumpur & Selangor and also West Malaysia. InsyaAllah, we will provide throught out Sarawak & Sabah. We are honored to have future clients from outside Malaysia, foreigners are welcome.

Thank you for your time, :)

Best regards,
Top Sphere Team

PERNIAGAAN RESTORAN UNTUK DIJUAL


Bisnes yang sedia ada dan sudah berjalan.

Pakej lengkap untuk jualan bisnes dan cuma sambung semua perjanjian yang sudah sedia ada.

Sesuai untuk peniaga yang baru serta ingin menceburi bidang catering dan bermula dengan kos overhead permulaan bulanan yang rendah.

Peluang bisnes catering lumayan dari UITM dan UNISEL jika diusahakan dengan komited.

Lokasi baik punya :No 42, Jalan Zirkon,Seksyen 7 Shah Alam,40000 Shah Alam.

Size: 24 x 80COMPLETE FURNITURE / BOARD / KITCHEN EQUIPMENT.

Berdekatan dengan UiTM Shah Alam dan UNISEL College
Bertentangan dengan Shell & Petronas Petrol Station
Hanya 3 minit untuk ke UITM Shah Alam, Unisel, I-City & Taman Tasik Seksyen 7, Jackel etc

Kalau berminat boleh hubungi atau SMS no di bawah :
SYAHRIN: 016-6666265

Harga buka RM75k boleh niaga sampai jadi.

P/S: Gambar di atas hanya perhiasan semata-mata..Sekian..

ARNAB PUTIH



Assalamualaikum

Hye semua.. cuba anda tengok image arnab kat atas tu

Wah comel gila kan.. nak je pergi pegang arnab tu

Hehehe

Btw arnab pown ada juga pemakanan yang bersesuaian

Kalau makanan tu tak sesuai dengan arnab tersebut

Boleh cirit-birit arnab tu jawabnya

Hehehe.. betul ke?? arnab pun leh cirit-birit ke??

Erm.. iqa pown x tahu

Sebab iqa nie jenis tak bela binatang dalam rumah

Hahaha

Ok kalau anda yang ada bela arnab kat rumah

Dan masih baru dalam penjagaan arnab nie

Apa kata anda cuba usha-usha pemakanan yang mana yang sesuai untuk arnab tersebut

Kat bawah nie iqa letak link page pemakanan arnab


Korang tengok-tengok lar ye


p/s: jaga lah arnab anda dengan selamat ye.. supaya anda tidak menyesal kemudian hari...:)

JUTAWAN JIMI



Dengan wang pendahuluan yang rendah anda akan dapat
1.ebook panduan
2.email bimbingan
3.chat bantuan kpd ahli berbayar
betul..kalau anda mengupah orang untuk semua ini..membeli ebook harga yang ditawarkan sangat tinggi..tidak mampu untuk pelajar sekola atau suri rumah tapi dengan wang rm100 anda dapat semua nie..
Konsep yg sama seperti anda pergi ke sekolah anda membayar sekolah untuk membeli buku teks dan membayar untuk mendapatkan ilmu di sekolah...

Konsep "Mencari orang" hanya digunakan oleh MLM... konsep di dalam kelab
jutawan adalah "Berkongsi ilmu dan peluang" kepada mereka diluar sana..
Kita x paksa orang..kita just berikan mereka melihat website kelab jutawan
dan jika mereka berminat mereka akan turut serta bersama untuk mengembangkan
lagi ilmu pemasaran di internet dan jika x berminat itu terpulag kepada kehendak mereka...

Apa sebenarnya faedah tersirat yang akan diperolehi oleh ahli
berbayar selain yg anda ketahui.

TENGOK!! APA IQA DAH BUAT..


Assalamua'laikum..

Entri ini Robocop nak cerita tentang salah seorang admin blog ini.
Asyik tulis entri tentang iklan sahaja, mahu juga menulis tentang lain pula.
Sebelum itu Robocop ingin memberitahu kenapa entri ini ditulis dalam bahasa baku.
Blog ini dikunjungi oleh pelawat yang datang dari pelbagai negara.
Jadi, kandungan blog ini mestilah boleh diterjemah. (kalau tidak boleh juga, apa boleh buat. haha)
Robocop pun tidak pandai bahasa baku. (almaklumlah.. sekolah pondok je.. hehe)
Nasib baik Robocop tidak menulis entri ini dalam tulisan jawi atau bahasa arab.
Keistimewaan blog ini adalah mempunyai 3 orang admin termasuk Robocop.
(Apa punya bahasa da.. Robocop pun tidak mengerti.. haha)
Lagi 2 orang itu ialah Miss Ieka dan Tieyha. (dia orang ini adik Robocop, jangan salah faham ya?)
Kami mempunyai tanggungjawab dan tugasan masing-masing untuk membangunkan blog ini.
Tugas Robocop membuat blogwalking dan menulis entri tentang iklan terkini.
Tugas Tieyha membalas kunjungan blogger yang membuat blogwalking ke blog ini dan menulis entri kesukaan.
Begitu juga dengan Miss Ieka, mereka menulis tentang apa sahaja kesukaan hati dan perasaan mereka tanpa mempedulikan perasaan anda. (jangan marah ye adik-adik Abang Robocop. hehe)
Sekarang Robocop ingin cerita tentang Miss Ieka yang seperti dirasuk jin blogwalking. (hehe gurau je)
Kenapa Robocop kata begitu? Miss Ieka telah blogwalking ke seluruh dunia!!
Bagaimana dia lakukan pun Robocop dan Tieyha belum pasti caranya. (rahsia sulit Miss Ieka. hehe)
Cuba anda perhatikan gambar diatas baik-baik dan betul-betul. (Robocop tidak memaksa ya?)
Itulah hasil blogwalking yang telah beliau lakukan.
Sehinggakan ada juga bangsa asing mengunjungi blog ini dengan keyword pelik.
Lebih kurang seperti 'DVD HARAM' tetapi yang sebenarnya Robocop sendiri tidak mengerti. (haha)
Sebelum ini memang ada pengunjung datang ke blog ini dengan keyword pelik.
Tetapi tidak sepelik ini!! Wah!! Blog ini sudah boleh dicari dengan pelbagai keyword ya? (haha)
Apa pun, Robocop sangat bersyukur dapat bekerjasama dengan mereka yang rajin dan sering dipuji oleh Abg Teror.
Semoga kami sama-sama berjaya untuk meningkatkan Page Ranking blog ini dalam masa terdekat.
Cukup setakat ini Robocop menulis entri yang 25% sahaja yang akan memahaminya dan selebihnya akan mengatakan entah apa-apa. (haha)
Akhir sekali Robocop ingin berpesan, sayangilah diri anda. Jangan terlalu banyak membuat dosa.

Assalamua'laikum..

CHOCOLATE CUPCAKE


yummy2... sedap nye tengok gambar 2 kan

tengok chocolate cupcake nie pown dah teliur... hehehe

knp?? korg pown teliur jugak ke tengok gambar kat atas 2?? hahaha

sedap kan?? kalo makan mesti nak lagi

sekarang macam-macam cupcake yang ada di pasaran

tapi kebanyakkan ramai orang yang suka beli di kedai yang ada jual cupcake nie

so apa kata sekarang nie kita x payah beli di kedai

kita cuba buat sendiri tengok

benda nie nampak macam senang je nak buat

ok x nak cerita panjang

apa kata korang tengok je resepi nak buat cupcake nie

cara-cara nak buat cupcake ade kat page nie ok


selamat mencuba!!!

OXYGEN WATER VENDING MACHINE


Hello, saya SK.

Kini anda berpeluang untuk memulakan perniagaan sendiri dengan Mesin Air Vending sendiri.

Perniagaan ini sungguh mudah dikendalikan. Malah, ada juga ramai pelanggan kita yang terdiri dari suri rumah yang menceburi perniagaan ini.
Untuk sesiapa yang berminat menceburi perniagaan Mesin Air Vending ini, sila hubungi saya.

Harga RM5980

Berminat, sila call SK 0172931699

TEMPAHAN BAJU F1 UNIFORM DAN BAJU KURUNG


Kami menerima tempahan baju F1 uniform custom made dengan harga hanya RM48
Boleh pilih design sendiri atau sedia ada
Cutting perempuan sama harga untuk lengan pendek, lengan 3/4 tambah RM1.00
Lengan panjang tambah RM2.00
Juga menerima tempahan custom made atau ready made-t shirt, t shirt kolar, jaket korporat
Minima tempahan 20 helai
Tidak termasuk kos embroidery atau silkscreen
Kos embroidery bergantung pada jumlah dan saiz
Menerima baju juga tempahan untuk baju kurung pada harga borong

email
threadworldcollection@yahoo.com
call
017 6186553

BISKUT RAYA MAMA CARRIES



Wahh...agak2 apa la yang korang fikir bila tengok kuih raya mama carries nih kan??

Mesti macam2 kan?? Hehe...

Mesti ada yang dah tak sabar nak buat kuih raya kan...

Maklumlah bulan Ramadhan dah tak lama lagi dah..

Pejam celik pejam celik dah bulan Syawal...

So, agak2 apa rancangan korang tahun nih??

Kuih raya apa yang korang nak buat agak2 nya tu?

Nak tahu apa resipi nak buat biskut raya mama carries nih??

Jom sama-sama terjah link kat bawah okeh...


P/S : Resipi biskut raya lain pun ada.. Selamat mencuba !! ....


PROJEK KOLAM IKAN TALAPIA


Projek Kolam Ikan Talapia

Anjuran : Koperasi ProIT BHD
Lokasi : Bukit Kinding Perak

Projek dengan kerjasama

AGROBANK
BANK RAKYAT
BSN

Seminar dan latihan disediakan untuk peserta yang berminat
Sesiapa sahaja boleh menyertai program ini asalkan anda tidak dikategorikan MUFLIS/BANKRUP
Keuntungan sehingga 2 kali ganda
Peluang untuk mendapat income tetap sehingga RM30k setahun

Hubungi kami untuk penerangan lanjut :

011-10616263
017-8565675
03- 42808644
03- 42809644

TANAH UNTUK DIJUAL / LADANG KELAPA SAWIT


Tanah untul dijual

Lokasi di Karangan, Kulim, Kedah

Tanah seluas 4 ekar

Geran Bumi

Ada pokok Kelapa Sawit usia  4 tahun

Ada buah

Tanah bukit

Harga RM115,000 (boleh runding)

Berminat call 0192899277

Atau email

azriusre@gmail.com

FATIHAH


Fatihah a.k.a Tieyha

20 tahun

Studied Computer Networking at Kolej Profesional MARA Indera Mahkota Pahang

Email:
aquer0806@gmail.com / teah_91@yahoo.com

Owner of:

P/S : Sifu tongga a.k.a Encik Robocop

SYAFIQAH



Syafiqah a.k.a iqa

21 tahun

Studied Information and Communication  Technology at Politeknik Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah

ieqa.fiqah31@gmail.com / miss.ieka31@gmail.com





p/s: sifu tongga a.k.a Encik Robocop



FRANCAISE KLASIK SATAY STATION


Kami mempunyai lokasi tersedia untuk di bangunkan sebagai hub francaise Klasik Satay Station di Selayang/Kepong.

Peniaga yang berminat tidak perlu memikirkan konsep,rekabentuk, peralatan-peralatan ,aktiviti promosi yang berkesan untuk menarik pelanggan kerana semua akan di sediakan oleh pihak kami.Latihan intensif juga akan di sediakan

Klasik Satay Station adalah berasal dari Kajang dan berasal dari susur galur Satay Kajang Hj Tasmin iaitu pengasas Satay Kajang yang terkenal semenjak 1911.
Baru-baru ini kami telah di iktiraf "Sudden Weekly Limited" dari Hong Kong sebagai salah satu Satay terbaik di Kuala Lumpur, ianya adalah Travel Guide yang amat popular di Hong Kong.

Kami mempelawa hanya usahawan yang benar-benar serius dan komited untuk untuk menjayakan perniagaan ini.Kepada yang berminat boleh hubungi no 017-3638803 atau e-mail ke satay2u@gmail.com untuk mendapatkan butiran mengenai Francaise kami,Lokasi yang di sebutkan di atas adalah berdasarkan 'first come first serve'

Kepada pelabur-pelabur yang berminat untuk melabur juga di alu-alukan dan bolehlah menghubungi kami di satay2u@gmail.com atau 017-3638803 untuk perbincangan lanjut.

BAJA ZEOLITE BAJA GUNUNG BERAPI TERBAIK


Baja zeolite merupakan baja gunung berapi yang sesuai untuk semua jenis tanaman konta.

Terutama sekali tanaman kelapa sawit.

Keberkesanannya telah terbukti kepada setiap pekebun yang menggunakan baja ini.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi encik Husni

HP: 012-4155105

Email: husliana_husni@yahoo.com

SABUT KELAPA UNTUK PASARAN UTARA


Sesiapa yang nak sabut kelapa boleh contact saya.

Ada banyak stok dan perlu di jual pada kadar segera.

Sesuai untuk pengusaha tilam, nursery, kedai bunga dan lain yang memerlukan sabut.

Siapa cepat dia dapat, stok terhad, sekarang ni ada lebih kurang 6 lori ( lori 1 tan)

Harga ikut jarak penghantaran. Minimum order: Satu lori 1 tan.

Contact: sure_karim@yahoo.com

TEMPAHAN KEK KUKUS BUAH-BUAHAN


Assalamua'laikum..

Kepada penggemar kek kukus buah-buahan

Atau kepada sesiapa yang tak pernah makan

Mulai sekarang anda berpeluang untuk menikmatinya dengan mudah

Saya sudah memulakan perniagaan ini dan menerima tempahan

Anda pasti suka kek kukus buah-buahan buatan saya

Ianya memang sedap! (bukan memuji diri sendiri ya?)

Beratnya lebih kurang 450g

Harga memang berpatutan iaitu RM16 (tidak termasuk pos)

Kalau ada yang berminat, boleh call saya

012-2117334

BARANG KEMAS 916


Kami menjual barang kemas 916

Design Gajah dan Melor Pasir

Berat 20g hingga 100g

Harga RM150/g

Harga berubah mengikut pasaran

TETAPI! Harga kami semestinya lebih rendah daripada pasaran

Berminat?

012-2768040

PERSONAL LOAN HANYA 3.98% (TETAP HINGGA 20 TAHUN)


Promosi personal Loan CIMB dengan interest tahunan 3.98%

Tetap sehingga 20 tahun untuk kakitangan awam, berkanun dan GLC

Pinjaman sehingga RM 200 000

Dengan bayaran pinjaman sehingga 60% daripada pemotongan Gaji

Mohonlah sekarang kerana promosi sah sehingga 30 jun ini sahaja

Untuk keterangan sila tinggalkan email anda @ no telefon untuk di hubungi

Terbaik daripada CIMB

zaha 019-6408914

adilah 0193360561

azhar615@hotmail.com

PEMBEKAL BUAH-BUAHAN SEGAR UNTUK MINUMAN JUS


Assalamua'laikum..

Saya mencari pembekal pelbagai jenis jus buah-buahan segar.

Kuantiti yang agak banyak.

Area Nilai Negeri Sembilan.

Berminat?

Sila emailkan detail anda dan harga ke

istiqamah_arrantawi@yahoo.com

CARA MUDAH UNTUK MENINGKATKAN TRAFFIK KE WEBSITE ATAU BLOG


Assalamua'laikum..

Jika anda ingin meningkatkan traffik web atau blog anda dengan mudah.
 
Boleh menggunakan RefererX.

Ingin tahu apa itu RefererX boleh search di google, banyak info mengenai RefererX ini

Cara penggunaannya amatlah mudah.

Hanya klik beberapa button dengan automatik ianya akan berjalan dan mempromosi web anda dengan cepat ke seluruh negara.

Harga hanya RM50.

Didalamnya ada tersedia manual untuk anda ikuti.

Jika berminat boleh hubungi saya

014-3129770

atau email ke

berjayaent@yahoo.com

TRANSFORMERS 3 THE ALBUM

Transformers 3 Dark of the Moon



Transformers 3 Dark of the Moon Original Motion Picture Soundtrack
Various Artists
Iridescent – Linkin Park
Monster – Paramore
The Only Hope For Me Is You – My Chemical Romance
Faith – Taking Back Sunday
The Bottom – Staind
Get Thru This – Art Of Dying
All That you Are – Goo Goo Dolls
Head Above Water – Theory Of A Deadman
Set The World On Fire – Black Veil Brides
Alive & Awake (Remix) – Skillet
Just Got Paid – Mastodon




Linkin Park - Iridescent (OST Transformers 3).mp3

SUCCESS WITH ADSENSE


Adsense program is by far the most easiest income generator for anyone. This program is offered by Google. In a nutshell, adsense will display some advertisement on your website, either text advertisement or image-based advertisement.

Anytime a visitor click on this ad, you will get paid. Each click is worth from a few cents to a few dollars, depending on what your website is all about and the supply of advertisers for that market.

There are people who are getting healthy cheques every month, including Malaysians.
 

MAKE MONEY ONLINE WITH BLOGGING


There are a lot of ways one can make money online but my favorite is blogging. Basically, I create blogs in a certain topic or niche and start monetizing them from the start. I don’t wait before I start monetizing my blogs as to get the readers used to the available ads. If you aim to make money from your blog, monetize the blog from the beginning.

That’s it. I just create blogs to make money online. This is what I do and this what I love besides earning money from the blogs. I have been doing this since September 2007 and never look back ever since. I can stop blogging or stop updating my blogs for a year but the checks will always come at the end of the month. This is residual income. Off course if I don’t do anything, my income will start dropping. What I’m trying to say here is that blogging is a great tool to make money residual money on the internet.
 

4 RELEVANT SEO TIPS AFTER THE GOOGLE PANDA UPDATE


The Google Panda update has brought about some changes in the way SEO is conducted and it might be important that you make changes to your plans. Indeed there are some sites that have witnessed a drop in the amount of visitors while some other sites have benefited from the changes. In this article I will be providing 4 SEO tips that might be relevant after the recent Google Panda update.
 

ADAKAH ESOK AKAN CERAH

FORMULA LUAR BIASA BAGAIMANA SAYA MENJANA RM245,752


Jika berminat boleh beli Fomula Luar Biasa ni pada harga RM1599...TAPI sekarang hanya 'RM295 shj'....Tawaran Istimewa....rahsia buat duit !!!!


MAYBANK NO : 1141 8735 3022
(Jamaliah Jemain)

Email: liamaria.jay@gmail.com

013-3900225

www.enrichment2u.blogspot.com

sila email kembali bukti pembayaran (Attachment)...dan beri nama penuh, no.tel dan alamat surat menyurat untuk menghantar FORMULA LUAR BIASA ....Rahsia Buat Duit....!!!! ke email saya: liamaria.jay@gmail.com
Dalam modul #1, anda akan menerima buku dan CD - panduan lengkap bagaimana membina empayar rahsia buat duit.. Produk Terlaris!!!

INGIN MEMBUAT PERSONAL LOAN TETAPI BLACKLIST?


Kepada sesiapa yang kerja KERAJAAN dan SWASTA..
ingin membuat personal loan tetapi blacklist..
sy boleh membantu anda..

##buat personal loan juga boleh menyelesaikan masalah blacklist anda##

sila hubungi :

-phone **012-2868492** (sms pun boleh)

-email **ezm_marketing@yahoo.com**

PERKHIDMATAN AIR CONDITIONING, VENTILATION & LOW VOLTAGE ELECTRICAL


Kami menyediakan perkhidmatan Mengira Room/Space Load, Mengambil data (suhu dan kelembapan) untuk merekabentuk sistem penyaman udara pelbagai aplikasi, Memasang & Menyelenggara Sistem Penghawa Dingin untuk Kediaman/Komersil, Mengira Kadar Penukaran Udara (Air Change), Memasang dan Menyelenggara Sistem Pengudaraan, Pendawaian voltan rendah (1 fasa dan 3 fasa).

Kami berpangkalan di Bandar Baru Bangi. Setakat ini, kami telah melaksanakan kerja di lokasi sekitar 20km dari Bandar Baru Bangi. Sekiranya tuan-tuan mahukan sebutharga melalui emel, sila beri sekali maklumat seperti lokasi, spesifikasi, jumlah, jenis masalah, dan lain2 (jika ada).

Sila Hubungi :

Salehuddin - 0133809600
Sham - 0136013944
Abdullah - 0102478819

atau Emel : sa.maju.engineering@gmail.com

Facebook kami :
 

KERAGUAN AKU DENGAN EARNING ADVERTLETS


Assalamua'laikum..

Sebelum ni aku letak iklan dari nuffnang, tapi sekarang aku letak iklan dari advertlets pulak. Nak merasa macam mana penangan dia. Aku apply innity tak dapat,dia orang bagi alasan blog aku ni masih belum cukup umur. Traffik dah okay, cuma masa tu belum sampai (under age).

Okay, aku nak cerita kenangan aku masa bersama dengan nuffnang dulu. Sepanjang kami bersama, aku tak pernah curang. Boleh dikatakan hampir setiap hari aku hantar surat cinta (tiket soalan). Nuffnang pun sama, dia balas semua surat-surat aku. Dia janjikan aku dengan bermacam-macam kenikmatan sekiranya aku turutkan kehendaknya.

Aku turutkan aje.. UV dah ribuan sehari, tapi BE nya belum dapat lagi. Siapa yang tak 'fedup' macam tu kan? Aku menanti sampai gler babi puas hati, akhirnya dapat jugak. Earning dia memang betul-betul mengejutkan aku. RM10.25sen hasil selama 3 bulan aku menayangkan iklan dia kat blog aku. Ini aku cerita tentang blog aku yang lagi 1(dah kena padam). RM10.25sen? Wah! dah boleh beli BMW A&W

Sekarang aku buat blog baru, biasa lah.. dari tak buat apa-apa bila surf internet. Buat blog boleh dapat duit (kena caranya). Blog yang ni special sikit, aku dapat Google AdSense. Disebabkan aku ni jenis mata duitan (haha), nuffnang pun aku letak. Nak tambah earning bagi boleh cashout. Akhirnya, traffik dari innit je yang aku dapat (innit je?). Baby BE dah macam tak layak je aku dapat.

Aku dah bercerai talak 1 dengan nuffnang, semoga tuhan ampunkan dosa-dosa aku (hehe). Aku mulakan hidup baru dengan advertlets, setelah lamaran aku ditolak oleh innity yang cerewet tu. Melamar advertlets ni mudah je, tak sesusah macam nak melamar nuffnang dulu. Kami buat simple-simple je, maaf ye sebab tak jemput (hehe).

Setelah beberapa hari kami bersama (ceh! baru je smlm sign up). Aku dapati, earning advertlets ni meragukan la.. Punya la laju dia gerak, ni bayar ke tak ni? Aku ada terbaca kat 1 blog tadi, dia kata advertlets susah nak bayar.. Disebabkan kami ni masih baru bersama, aku mesti ber'sabar'kan aje.. nak jaga hubungan yang mesra ni. Almaklumlah.. baru kahwin.. (ceh! bl plak?) hehe.

SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA SEMUA YANG BARU KAHWIN.. ^_^

lekas-lekas dapat BE ye? (nuffnanger)

Sekian..

AKAN DATANG DI PAWAGAM