Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENTERNAK, PEMBEKAL, PEMBORONG DAN PENJUAL AYAM DAGING


Kami penternak dan pembekal ayam daging.

Kami menawarkan anda harga borong yang menarik.


Ayam daging hidup : RM5.20 / KG

Ayam daging siap proses : RM6.40 / KG

*Harga termasuk penghantaran
 
 
*Ayam siap dipotong (atas permintaan)

*Bayaran secara tunai / debit atau kredit

Kepada sesiapa yang ingin mendapat bekalan dari kami.

Atau ada sebarang pertanyaan, sila hubungi :

0126454736

85 comments:

  1. Salam... Saya dari Miri Sarawak. Hendak bertanya adakah harga tersebut termasuk penghantaran ke sarawak? Thanks..

    ReplyDelete
  2. Salam... Saya dari Miri Sarawak. Hendak bertanya adakah harga tersebut termasuk penghantaran ke sarawak? Thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paha Ayam 15kg RM105
      Paha Ayam 10kg RM70
      Sayap Ayam 14kg RM138
      Sayap Ayam 10kg RM95
      Dada Ayam 10kg RM90
      Buntut Ayam 10kg RM65
      Isi Ayam 12kg RM168
      Ayam bulat RM9.50 sekilo
      (1karung 20 ekor berat 35-38kg sekarung) for more detail call or whatsapp 0148571008

      Delete
    2. kaki ayam 1 kg berapa ?
      i nak order 20ton sebulan.

      eric 012-288 5458

      Delete
  3. salam? brp kuantiti minima boleh ambil?. cmpany kat mana?
    kalo ambil sendiri harga sama ker??

    ReplyDelete
  4. sehari boleh keluar brapa kilo ayam siap proses?.

    ReplyDelete
  5. salam alaik.

    kami dari taman buaya langkawi - mencari ayam yang tidak boleh dimakan oleh manusia untuk makanan buaya. kerana pihak kami kekurangan bekalan. sila hubungi saya sekiranya pihak tuan dapat memyediakan bekalan bulanan sekitar 5ton. penghantaran juga boleh di buat oleh pihak tuan ke langkawi. rate harga yang kami ada sekarang sekitar Rm 1.20 termasuk penghantaran.

    collecton@porosus.com atau hubungi saya pada talian 03-2144 7705.

    ReplyDelete
  6. asalammualaikum,saya menjual ubat membesarkan ayam..jika berminat dan ingin melipat kali ganda kan keluaran ayam anda sila hubungi saya di talian ini 018-5779165

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.kat mana nk dapat ubat ni? Berapa harga

      Delete
  7. asalammualaikum,saya menjual ubat membesarkan ayam..jika berminat dan ingin melipat kali ganda kan keluaran ayam anda sila hubungi saya di talian ini 018-5779165

    ReplyDelete
  8. as salam.....
    kami mencari pengedar ayam segar berat 1.8kg keatas......
    kuantiti 6tan/sehari......
    kena ada sijil halal dan sijil sembelihan.....
    untuk diedar sekitar selangor....
    berminat sila reply kpada sya dengan segera....
    thanks....
    pipitsea87@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk ayam Halal call me.ada sijil.0177781114

      Delete
    2. Sy penternak ayam daging. Kapasiti 200k ekor. .jaminan harga terendah. Berminat hbgi : 01110945677

      Delete
    3. blh saya dptkan senarai harga ayam hidup dan tn berada di kwsn mana ?

      Delete
    4. asalamualaikom...saya pembekal ayam import dari brazil ...ada sijil halal dan jakim harga murah...whatsap 0187751876

      Delete
    5. Saya pembekal ayam kampung kacuk ..Jika berminat boleh hubungi saya 0126600701

      Delete
    6. Saya perlukan Ayam saiz 1.5 hingga 1.8 Ayam import...berapa harga sekilo...

      Delete
  9. ASSALAM! SAYA DARI ROMPIN BERNIAGA KEPAK AYAM DAN MENCARI PEMBEKAL YANG BERDEKATAN DGN SY DI ROMPIN,BLH BG HARGA KEPAK UNTUK 1 KILO BRP RM?TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM105 15kg Chicken Thighs
      Chicken Thighs 10kg RM70
      Chicken Wings RM138 14kg
      Chicken Wings RM95 10kg
      Chicken Breast 10kg RM90
      oxtail Chicken 10kg RM65
      Contents RM168 12kg Chicken
      Chicken Round RM9.50 per kilo
      (1karung weight 35-38kg bag of 20 pieces) for more details call or whatsapp 0148571008

      Delete
  10. kena apa semua pertanyaan tak jawab betukah ada prniagaan ini tat retorek sahaja jawablahkan kita orang muslim handak menolong sama sama kita

    ReplyDelete
  11. Sebab ayamnya takda.hubungi 0177781114 utk pertanyaan,cll sy

    ReplyDelete
  12. Membekal ayam siap proses.Email ridwansp88@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM105 15kg Chicken Thighs
      Chicken Thighs 10kg RM70
      Chicken Wings RM138 14kg
      Chicken Wings RM95 10kg
      Chicken Breast 10kg RM90
      oxtail Chicken 10kg RM65
      Contents RM168 12kg Chicken
      Chicken Round RM9.50 per kilo
      (1karung weight 35-38kg bag of 20 pieces) for more details call or whatsapp 0148571008

      Delete
  13. Membekal ayam daging ke SABAH DAN SARAWAK.Tel 019 9921969 en wan
    Kasuzira@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Membekal ayam proses di sekitar lembah klang dengan harga terbaik sila whatsapp saya 0136282963 terima kasih

    ReplyDelete
  15. Saya ada membekalkan ayam segar siap proses.Harga boleh runding.sya membekalkan untuk erea klang ,kl,dn selangor.berminat cll/wassup 0133176322 deen.tq

    ReplyDelete
  16. salam.. saya seorang peniaga ayam goreng di bazar ramadhan .. sekrang saya sedang mencari pembekal ayam daging siap proses dengan harga yg murah dan berpatutan dan siap sediakan penghataran di area puchong jika boleh.. jika ada sila hubungu saya - 0176694201 AMIR.. -urgent-

    ReplyDelete
  17. Sy ada mnyediakan ayam proses segar pada harga borong.pusat penyembelihan di btg kali selangor.sedia mnghntar dikawasan sekitar kl,selangor,prk dan sewaktu dgn nye.hubungi sy meor 0175379725

    ReplyDelete
  18. Sy ada mnyediakan ayam proses segar pada harga borong.pusat penyembelihan di btg kali selangor.sedia mnghntar dikawasan sekitar kl,selangor,prk dan sewaktu dgn nye.hubungi sy meor 0175379725

    ReplyDelete
  19. Sy ada mnyediakan ayam proses segar pada harga borong.pusat penyembelihan di btg kali selangor.sedia mnghntar dikawasan sekitar kl,selangor,prk dan sewaktu dgn nye.hubungi sy meor 0175379725

    ReplyDelete
  20. Saya pembekal anak ayam pedaging (cob). Hubungi saya Azhari 017-2473640

    ReplyDelete
  21. slam..kami memerlukan 1ribu ayam daging hidup..sehari..yg blum d proses.berikan harga yg terendah dan siap penhantaran..kepada kami.,agrement 5thn..tmpa putus bekalan..call kami 01126506747(kash

    ReplyDelete
  22. slam..kami memerlukan 1ribu ayam daging hidup..sehari..yg blum d proses.berikan harga yg terendah dan siap penhantaran..kepada kami.,agrement 5thn..tmpa putus bekalan..call kami 01126506747(kash

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...saya bekalkan ayam import brazil ada sijil halal dan jakim...whatsap 0187751876

      Delete
  23. salam. saya mencari pembekal kaki ayam grade b (tanpa batang kaki) yg boleh dieksport ke china dan vietnam. sila wasap saya 014-5071827. daus.

    ReplyDelete
  24. membekal ayam kampung hidup&proses sekitar selangor. call/msg 01137383746

    ReplyDelete
  25. saya mencari pembekal ayam thigh yang boleh beri saya harga terbaik dan boleh membuat penghantaran ke tempat saya di melaka.harapan saya semoga boleh beri saya harga kurang dari rm7 untuk sekilo ayam thigh. -0179706219 (hakim)

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum saya membeli sisa kulit dan lemak ayam segar untuk makanan haiwan, sekitar selangor dan kl.01123423236 saya akan dtg ambil sendiri ketempat anda

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum saya dari johor baharu mencari pembekal kepak ayam,tungkeng hati pedal dan isi ayam untuk kepak ayam madu ...sila hubungi saya 0177330035 urgent

    ReplyDelete
  28. mencari Kaki ayam 50tones sebulan .
    sila hubungi 012 288 5458

    ReplyDelete
  29. Menternak dan membekal ayam kampung/kacuk.perak berminat

    Call/wsap 0173488417 razali

    ReplyDelete
  30. Menternak dan membekal ayam kampung/kacuk.perak berminat

    Call/wsap 0173488417 razali

    ReplyDelete
  31. Saya pembekal ayam daging kerestoran area k.l Dan selangor dgn harga murah jika berminat boleh call saya 01133141807

    ReplyDelete
  32. Saya membekal ayam proses siap dan potong mengikut citarasa pelanggan .. penghantaran ke kawasan penang /kedah
    Harga dijamin berpatutan ..
    Call sy 0175294002(rashid)

    ReplyDelete
  33. Sy perlukan pembekal ayam proses. 18,000kg sehari. Kontrak 2 tahun. Perlu ada prove pengalaman supply kuantiti banyak. Wassap 019.3456.862

    ReplyDelete
  34. ASSALAM..SAYA SEDANG MENCARI AYAM KAMPUNG SEBULAN 100 EKOR... SESIAPA ADA BOLEH PM SAYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinggalkan no phone. .Atau hubunhi saya 0126600701

      Delete
  35. Assalamualaikum..kami pembekal ayam proses segar dengan tawaran harga yg paling murah..penghantarn percume sekitar area klang valley dijamin halal toyyiban. Hubungi HAfiz 011-33001452/ Nik 011-33001485

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum..kami pembekal ayam proses segar dengan tawaran harga yg paling murah..penghantarn percume sekitar area klang valley dijamin halal toyyiban. Hubungi HAfiz 011-33001452/ Nik 011-33001485

    ReplyDelete
  37. Salam . Kami AYAM MM membekalkan ayam proses segar + Ayam hidup

    Harga hari ini
    18 SEPTEMBER 2017
    Borong untuk ayam siap proses rm6.20/kg

    Untuk ayam hidup boleh direct whatsapp/message saya.

    • Potong ikot kehendak pelanggan

    • Kami juga membuat servis penghantaran ke premis2 perniagaan anda

    • Tempat proses kami terletak di lembah impiana bersebelahan market lembah impiana kulim kedah

    • Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh direct call/whatsapp sy 0175294002

    Terima kasih 😘

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. Kami sedang mencari pembekal ayam hidup sekitar unisza besut . kami ingin membeli sebanyak 75 ekor shaja untuk proses penyembelihan oleh student. Sila hubungi 017 9335498

    ReplyDelete
  41. I mencari kaki ayam sebanyak 10ton per month atau blh lebih,dan kepak ayam tua sebanyak 5-10 ton kalau sesiapa ada blh contact saya 0167510505

    ReplyDelete
  42. Asalam..ayam import bulat brazil...ada sijil halal jakim...jual murah...call 0187751876

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki ayam ada tak ?

      setiap bulan 100 ton

      rex 013-2126723 pls whtapp

      TQ .

      Delete
  43. Asalam..saya mohd...pengimport ayam bulat brazil...ada sijil halal jakim...harga teramat murah...bergantung kuantiti...call 0187751876

    ReplyDelete
  44. Saya mencari pembekal ayam proses dgn harga murah.

    0166163165- NADZIR. tlg email quotation. Tq

    ReplyDelete
  45. Saya mencari ayam Segar dengan HARGA Yang berpatutan sekali saya ambil 500kg. Sesiapa Yang boleh bagi HARGA minta tlg call saya 01160610484 saya berada di area melaka

    ReplyDelete
  46. Saya mencari pembekal ayam hidup dan sekali makanan ayam.. boleh email quotation . 0168536093 lia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area mane ye..blh call saya..harga mampu bilik..🐓🐓🐓

      Delete
    2. area kl, wangsa maju. ayam segar siap proses (dada)sekilo berapa ye?

      Delete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Bismillahirahmanirahim Assalammualaikum..
    Saya Penjual Ayam segar area KL/SEL pada sesiapa yang nak order Ayam segar borong atau sedikit boleh anda boleh hubungi saya segera..
    0169456315
    HARGA RUNCIT AYAM segar TERKINI

    #MampuSupply_3000ekor_SetiapHARI
    #DELIVERY_KESELURUH_

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayam segar siap proses tanpa kulit (dada)sekilo berapa ye?

      Delete
  49. Assalamualaikum , saya mencari syarikat2 yang berkemampuan untuk JV Dan mengambil alih 4 buah syarikat pengedar Ayam terbesar Malaysia , berminat pm saya
    0133719563
    Azman

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum, saya mencari ayam segar siap proses (dada tanpa kulit) sekitar wangsa maju setiap rabu 140-150kg dan sabtu 100kg, sebulan sekurang kurang nya 1 tan, sy memerlukan pembekal yang ingin berurusan dengan betul, pembekal sebelum ni selalu lambat dan kadang2 tak hantar ayam pada hari dan waktu yg sudah di persetujui. jika ada boleh email quotation di admin@rfv.com.my atau hubungi 018-2204475(Pn Efa) / 0136341693 (haikal) untuk sebut harga. terima kasih

    ReplyDelete
  51. Area kemaman sape nak order ayam blh call saya..blh call 0169456315 atau link Saya https://plus.google.com/communities/113260003446462693857?sqinv=Vncwem9rVHdpV283c2lJanJJcWZFcGI0QmNxQlhn

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum..saya memerlukan ayam daging hidup dengan harga yg berpatutan...call 0122888596

    ReplyDelete
  53. Saya pembekal dedak makanan ayam.. harga pasti puashati.. Sila call 011-57764237

    ReplyDelete
  54. Sya mencari ayam yg murah di erea Alor Setar ada x?sekilo brApa ye ayam sekarang ni

    ReplyDelete
  55. Isi ayam/bb dan pelbagai lagi
    Area terengganu pahang perak kedah pineng kelantan boleh whatsap 01125877288.
    1tan
    2tan
    3tan
    unlimited order
    t.q

    ReplyDelete
  56. Assalamualkm..sy br bercadang nk bukak kedai ayam segar..lokasi skudai Johor
    Sy mencari pembekal yg bolh bekalkan kpd sy ayam segar dgn kuantiti yg byk Dan harga yg termurah..berminat bolh wsp sy personal sebut harga anda..
    011-11429783 lidya

    ReplyDelete
  57. Ada sesiapa yg berhajat nk jv ayam dn sewa a.p. ayam

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum.
    Saya mencari ayam hidup 30 000 kg sehari untuk dihantar ke storage di kajang. Pengalaman membekal kuantiti yg besar, kontrak 1 tahun dengan harga yg paling rendah bukan mengikut harga pasaran tetap hingga setahun. Kalau servis ok sambung lg.Ayam daging hidup.

    MyGAP
    SALT
    HALAL Ladang
    Cert JPV

    Mohon wasap saya segera 0139300928

    ReplyDelete
  59. Saya dpt contract dari Kerajaan so tlg call saya uth keteraan lebih lanjut whatapp saya pun boleh 016-3114366 atau 019-3114366

    ReplyDelete
  60. Pembekal ayam segar (selangor)
    Harga blh runding
    Info lanjut blh call whatapp 0187774882

    ReplyDelete