Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FAB CONTEST TEKA GAMBAR PART 1

Assalamua'laikum..

Kali ni Free Advertising Blog (FAB) nak buat contest macam blog yang lain.

Contest yang FAB nak buat ni memang sempoi je.. Sama macam [ tema ] blog..

Just teka gambar.. Tak susah mana pun.. (Kite bako je!!)

Syarat-syarat untuk join contest ni:-

Pandai menyanyi / berlakon Jadi Followers FAB

Mempunyai banner yang menarik bersaiz 125x125. (Kalau xde, suh abgteror buatkan. klik je banner kat atas tu)

Itu je syarat-syaratnya, memang sempoi..

Hadiah untuk 5 pemenang contest ni:-

RM 50, 000.00 Promotion blog ke seluruh dunia selama 7 hari 7 malam.

Produa Myvi 2.4 auto (silver metallic) Traffik ke blog selama tempoh promotion.

Okay, cukup setakat itu. FAB tak boleh taja banyak-banyak hadiah, nanti bankrup D1 / E . hehe

Lompat-lompat Langkah-langkahnya:-

Tengok gambar bawah ni


Apa saiz baju (nama ayah) budak ni?

Hantar jawapan ke:-

alfahani@gmail.com

Jangan lupa bagi RM5 [link blog] sekali

Tarikh tutup pada 8/7/2011 jam 12:00 tgh mlm

12 comments:

  1. dah lama tinggal cite kartun... payah juga.

    ReplyDelete
  2. xpe.. join contest ni bknye kena byr pn.hee.. kami xkn cederakn sape2 yg jwb slh.. kami just nk knl sape yg betul2 sokong kami.tu je.. hee.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. nama ayah ???mcm ssh je soalan tue...

    ReplyDelete
  4. join and already send the email ..lalalala ~~~ :D

    ReplyDelete
  5. grr....xda banner la~gpun, nama ayah? tak tahu. tak tengok anime~

    ReplyDelete
  6. xde banner,blh suh abgteror buatkn.. nk tau jwpn,gugel je.. hee.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. tak pernah jumpe ma budak tuh..
    tak tau lah kami,,siape name ayahnye..

    ReplyDelete
  8. Jumpa jangan lupa tukar ads

    ReplyDelete
  9. @AdminMaaf, sy xphm. jumpa ape? tukar ads yg mane?

    ReplyDelete